Produk Biodex merupakan kombinasi herba seperti manjakani, kacip fatimah, madu serta digabungkan dengan bahan lain seperti klorofil, spirulina, bijirin, perubatan sinseh, ayurveda dan perubatan Islam. Formula tersebut dibuat dalam bentuk pemakanan dan minuman, perlu diambil setiap hari.

Rangkaian produk Program Kehamilan Biodex (PKB) terbukti berkesan untuk membantu meningkatkan kesuburan lelaki dan wanita, menstabilkan hormon, menguatkan rahim serta dan menurunkan berat badan. Produk bagi Program Kehamilan Biodex ini perlu diambil dengan cara yang betul mengikut masalah anda hadapi. Lain orang lain punca masalah dan ada cara pengambilannya. Pastikan anda membeli dari Stokist yang boleh memberikan khidmatrunding untuk memastikan wang yang anda keluarkan tidak sia-sia tanpa nasihat yang betul.

Saya sendiri telah menghadiri Seminar PKB yang dianjurkan oleh pihak Biodex dan telah pelajari cara penggunaan PKB yang betul dan Insya Allah akan memberikan panduan pada customer yang membeli dari Syikin.


Sedikit Info tentang masalah mendapat zuriat..
Untuk pada yg telah berumahtangga lebih dari setahun dan masih gagal mendapat zuriat, saya cadangkan anda membuat pemeriksaan dari pakar sakit puan untuk memastikan tahap kesuburan dan mengenalpasti punca anda belum hamil. Setelah masalah anda dikenalpasti, baru kita boleh cadangkan produk yg sesuai.




Untuk Program kehamilan Biodex, sila terangkan pada saya perkara berikut satu persatu ke syikin72@gmail.comThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . CONSULTATION TIDAK DIBUAT MELALUI YM / SMS / FACEBOOK :-

1) Masalah yang anda hadapi :
~> umur :
~> berat badan, :
~> kitaran haid :
~> masalah senggugut :

2) Berapa lama anda berkahwin :

3) Adakah anda menghadapi masalah fibroid / cyst / PCOS / endometriosis

4) Nyatakan info suami anda :-
~> berat badan :
~> masalah kesihatan / sperm rendah :

5) Adakah anda sering menghadapi masalah keguguran

6) Adakah anda sedang menjalani rawatan kesuburan

dan segala masalah yg berkaitan dengan kesuburan anda. setelah membaca email anda, saya akan syorkan produk yg sesuai untuk anda dan cara pengambilan akan saya berikan selepas anda membeli dari saya.

Setiap email harus diteliti dan diperhalusi agar saya dapat berikan jawapan yang memuaskan. Harap anda dapat bersabar menunggu balasan dari saya. Kerjasama anda amat dihargai. Terima kasih.

Sila ambil Perhatian!! Untuk Program kehamilan Biodex, khidmatrunding dan cara pengambilan akan saya berikan selepas anda membeli dari saya. Beli dari tempat lain, saya tak buat consultation ye.. Harap Maklum!

URUSNIAGA SECARA ONLINE SAHAJA.





Kenapa saya mampu untuk consult tentang PKB? Saya tak pernah belajar tentang perubatan.. doktor? lagi le jauh sgt bidang tu dgn saya.. tapi saya tau tentang masalah kesuburan dan saya sgt sgt memahami perasaan mereka yg sukar dapat zuriat.. nak tau kenapa?

kerana saya juga insan yang Allah pilih utk melalui kesukaran untuk mendapat zuriat.. berkahwin pada tahun 2000 dan dikurniakan zuriat pada tahun 2004.. dalam masa 4 tahun macam-macam ikhtiar yg saya telah lakukan.. cara tradisional dan moden semua saya cuba.. duit? takyah cakap la.. beribu ringgit dah habis.. saya memahami tekanan yang diterima dari mulut mulut yg takde insurans.. sampai tahap kalau ada kawan yg bersalin saya tak minat nak pergi sebab rasa pedih di sudut hati..


Sesungguhnya ujian Allah tu ada hikmahnya.. kini saya mampu memahami perasaan mereka yg sukar dapatkan zuriat dan dengan kombinasi produk Program Kehamilan Biodex, saya mampu advise apa yg terbaik untuk anda.. dalam masa yg sama customer juga digalakkan mendapatkan khidmat dari pakar sakit puan..

Hasil dari khidmatrunding saya, beberapa testimoni customer yg telah berjaya hamil dan telah mendapat cahayamata.. saya yakin inilah rezeki yang Allah nak berikan hasil dari kesukaran mendapat zuriat yg pernah saya alami satu masa dulu..

Apa yang penting, jgn STRESS!! kengkadang Allah tak bagi kita zuriat kerana kita belum layak bergelar ibu.. bukan sikit saya terima email yang marah-marah dan kurang tahap kesabaran.. menjadi ibu bukan kerja yg mudah.. kesabaran yang tinggi sangat dituntut utk membesarkan zuriat yang diamanahkan.. oleh yg demikian, jom kita muhasabah diri dan mohon dari Allah yang maha menguasai langit dan bumi..

Untuk Program Kehamilan Biodex ni, saya sendiri dah hadiri Seminar yang syarikat anjurkan.. dan saya faham sepenuhnya fungsi setiap produk.. 
Untuk pada yg telah berumahtanggan lebih dari setahun dan masih gagal mendapat zuriat, saya cadangkan anda membuat pemeriksaan dari pakar sakit puan, untuk memastikan tahap kesuburan, dan mengenalpasti punca anda belum hamil.

Setelah masalah anda dikenalpasti, baru kita boleh cadangkan produk yg sesuai.


Mengapa perlu membeli dari Perunding yang berpengetahuan dan berpengalaman? Ianya utk elakkan anda mengalami masalah seperti berikut :-


- KES 1 -




- KES 2 -




   Rangkaian Produk Kehamilan BIODEX 




DETOX Y : RM 88

Berfungsi untuk mencuci saluran tiub falopio dan membuang lendir, lemak atau darah yang membeku. Ia juga berfungsi untuk menyelesaikan masalah senggugut dan haid yang tidak lancar atau sedikit atau tidak datang period langsung setiap bulan. Sangat digalakkan diambil pada waktu period.

Kandungan : 15 sachets x 15g

Serbuk soya, Serat larut jagung, Sekam psyllium, Serabut kelapa sawit, Oligosakarida, Serbuk beras perang, Serbuk bijirin, Susu kolostrums, Serbuk red beet, L-Glutamin, Ekstrak teh hijau, Ekstrak kacang ginjal putih, Serbuk garcenia cambogia.






Beautea - RM 32 .00

Membantu membersihkan usus yang kotor, membuang lemak dibahagian perut dan usus. Amalkan sehingga keadaan normal dan diambil bila perlu.
Sangat sesuai untuk mengatasi sembelit dan panas dalaman.

Kandungan : 30 sachet





LIQUID MANJA PRUNE - RM58.00

Produk minuman kesihatan yang membantu menguatkan imunisasi badan, melancarkan peredaran darah dan menguatkan rahim.   Mengandungi Manjakani, Kurma, Spirulina, Prune dan Klorofil yang membantu menguatkan imunisasi badan, menguatkan rahim dan melancarkan peredaran darah. Sangat sesuai untuk yang sering mengalami sengugut atau mudah keguguran.

Kandungan : 15 ml x 12 sachets





NONI CHEWABLE TABLET - RM32.00 - 3- tablet

Berfungsi sebagai Antibakteria, Antifungus, Antiparasit, Antikancer, Antitumur, Antivirus dan kaya dengan Antioksidan yang membantu melancarkan sistem penghadaman dan percernaan serta melancarkan aliran darah.

Melancarkan aliran darah yang mungkin disebabkan oleh ketulan-ketulan darah yang menghalang seperti Cyst, ketumbuhan dan masalah yang berkaitan dengan darah. Membaiki sel-sel yang rosak dan mengaktifkan sel-sel yang lemah. Sesuai untuk mereka yang mengalami masalah ketumbuhan ( fibroid ), cyst, endometrosis dan yang berkaitan dengan darah.

Kandungan : 30 tablet (Setiap tablet mengandungi 100mg ekstrak morinda citrifolia







Supreme Diet : RM90 - 25 gm x 20 sachets

Khasiat yang terbukti membantu mempercepatkan kehamilan. Membantu meningkatkan penyerapan nutrien yang penting.Mengandungi kesemua enzim, mineral, zat dan vitamin yang diperlukan. Sumber Protein dan Vitamin E yang boleh mencegah risiko keguguran kerana kelebihannya yang memelihara kesihatan rahim dan plasenta. Mengurangkan alahan, serta membantu pembentukan kulit bayi yang cantik, halus dan cerah. Membantu mengurangkan kesembapan kaki dan tangan serta mengawal berat badan di samping memelihara kandungan membesar mengikut jadual. Membantu untuk meningkatkan kualiti air mani bagi lelaki dan menguatkan sistem badan.

Vitamin Kromium - Membantu tubuh mengekal dan mengatur kandungan gula serta menurunkan berat badan.
Vitamin Mangan - Diperlukan untuk pertumbuhan tulang yang normal, tumbesaran,pembiakan dan fungsi sel.
Vitamin Molibdenum -Menyumbang kepada tumbesaran dan perkembangan normal yang akan membentuk badan dalam pengunaan zat besi.
Iodin- Diperlukan oleh hormon tiroid untuk menyokong metabolisme.
Kalium (K)- Membantu menurunkan tekanan darah dan mengelakkan tekanan.
Zink (ZN) -Bahagian penting bagi enzim (terlibat dalam proses pencernaan, metabolisme pembiakan dan penyembuhan luka).
Enzim Kurma -Kaya dengan vitamin seperti vitamin B6, niasin, folate, dan asid pantotenik.
Kacang soya -Diperlukan dalam membantu menyuburkan sistem hormon, membantu dalam penyembuhan luka dan mengatur perjalanan darah.
Beras Perang -Meningkatkan kawalan glukosa.
Barli Hijau - Mengekalkan kesihatan keseluruhan badan.
Spirulina -Mengandungi protein, vitamin, karotenoid dan nutrien lain.
Amilase - Sebagai pemangkin untuk pencernaan karbohaidrat.
Lipase - Penyerapan asid lemak secara mencukupi untuk mengekalkan kesihatan.





SUSU IGC : RM 98.00

Susu kambing yang kaya dengan khasiat kalsium, zat dan vitamin yang diperlukan. Berfungsi untuk membantu proses pembentukan tulang, metabolisme, membekalkan kalsium, membantu meningkatkan kualiti sperma dan mengelakkan sakit sendi dan pinggang.

Susu kambing paling berkesan dan lebih berkhasiat jika dibandingkan dengan susu lembu. Menurut kajian, susu kambing lebih banyak khasiatnya didalam menyembuh serta mencegah penyakit dalaman antara lain
  • Meneutralkan toksin di dalam badan.
  • Mengawal tekanan darah.
  • Mengoptimumkan fungsi hati, limpa dan buah pinggang.
  • Cukup bermanafaat bagi mereka yang mengalami lemah tenaga batin.
  • Sesuai diminum di waktu pagi dan malam sebelum tid
Kaya dengan khasiat kalsium, zat dan vitamin yang diperlukan ibu dan kandungannya. Ia boleh membantu proses pembentukan tulang, metabolisme, otak dan jantung bayi, serta mengelakkan sakit sendi, pinggang dan pening.

Juga berfungsi untuk menguatkan system imun badan, sangat digalakkan bagi mereka yang mengalami masalah gastrik, ketumbuhan, cyst dan yang sedang mengalami sakit sendi dan tumit.
Selain itu, bagi lelaki ia mampu membekalkan kalsium, membantu meningkatkan kualiti sperma dan membuang toksin.

Kandungan : 30 sachets x 15g






SKYHERBS HONEY - RM 59.90

Membantu meningkatkan kualiti sperma lelaki kerana kandungan BioFlavonoid dan Saponins di dalam Skyherbs melebihi Ginseng, Tongkat Ali, Ubi Jaga dan lain-lain herba. Mampu membuka saluran darah hingga yang paling luas. (membantu zakar yang terdiri dari saluran rerambut darah yang kecil)

BIOFLAVONOIDS semulajadi ini mampu membesarkan saluran darah serta memperbaiki peredaran darah, mengurangkan kandungan kolesterol yang tidak baik LDL, mengurangkan dan mengimbangkan tahap gula dan bertindak sebagai anti pengoksida.

SAPONINS( Sapogenin glycoside) yang tinggi dalam buah tunjuk langit dapat membantu meningkatkan pembinaan darah, Meningkatkan penghasilan hormon lelaki, Melancarkan saluran penafasan mententeramkan otak dan memperbaiki insomnia, Menguatkan hati dan mengelakkan kesan kemabukan terhadap toksin yang dimakan. Menghilangkan kelesuan, memtenteramkan otak dan memperbaiki insomnia dan Melambatkan proses penuaan






WOMAN LOBATA -RM138.00

Membantu untuk wanita yang menghadapi masalah berkaitan dengan hormon yang sukar hamil. Bagi mereka yang menghidap penyakit endometriosis atau fibroid atau berkaitan dengan dengan darah anda tidak boleh mengambil woman lobata

Anda digalakkan mengambil Noni Chewable Tablet untuk menguatkan sistem badan.







Tight La Honey - RM59.00


Madu lebah asli dengan ekstrak herba yang berfungsi untuk mencegah bau, mengawal lendir dan lelehan, membuang angin dalam perut, senggugut serta menguatkan otot rahim.
Mencegah bau yang tidak diingini.
Mengawal lendir dan lelehan.
Membantu mencegah barah payudara dan barah rahim.
Menguatkan otot-otot rahim.
Membersihkan lelehan haid dan nifas.
Membuang angin dalam perut, senggugut serta sangat baik bagi mereka yang mempunyai penyakit kelamin.
Sangat digalakkan pengambilannya bagi wanita yang mengalami tempoh haid yang lama dan kitaran haid yang terlalu pendek.

Kandungan : Madu Lebah Asli, Ekstrak Manjakani, Sirih, Kacip Fatimah dan Skyherbs.

Bagi yang mengalami tempoh haid yang panjang atau lama, digalakkan untuk mencampur ibu kunyit sebesar ibu jari yang telah dikisar atau dibuat jus, dan minum pada setiap pagi sehingga darah berhenti atau kembali normal.



Bio Selusuh : RM69.90 ~ 350gm

Bio Selusuh adalah gabungan Minya Kelapa Dara, Minyak Habatussauda dan Herba terpilih. Produk ini membantu memudahkan proses kelahiran. Produk berasaskan minyak kelapa yang dicampur dengan herba-herba terpilih khusus untuk ibu hamil.

Kandungan : Minyak Kelapa Dara, Minyak Habbatus Sauda dan Herba Terpilih

Panduan : Hanya untuk ibu yang hamil tujuh (7) bulan ke atas.

Sapuan : Sapukan minyak Bioselusuh di bahagian perut, pinggang, pinggul hingga ke kaki setiap hari sehingga bersalin.

Minuman :
Hamil 36 minggu: Minum 1 sudu besar pada waktu malam.
Hamil 37-38 minggu: Minum 1-2 sudu besar pada waktu pagi dan malam.
Kekerapan dan pertambahan dos lebih digalakkan di hari-hari terakhir menanti hari bersalin.
Boleh dicampurkan ke dalam Supreme Diet untuk bagi menyedapkan rasa dan menambah tenaga, selain membekalkan mineral, zat, vitamin dan enzim yang diperlukan oleh badan.

Perhatian : Produk ini hanya boleh digunakan apabila kandungan berusia lebih tujuh (7) bulan sahaja. Sertakan niat yang baik dan berdoa supaya dipermudahkan bersalin setiap kali menggunakan Bioselusuh






I Cover - RM49.00


Membantu membersihkan usus yang kotor, membuang lemak dibahagian perut dan usus. Amalkan sehingga keadaan normal dan diambil bila perlu.Sangat sesuai untuk mengatasi sembelit, badan banyak angin/gastrik dan panas dalaman.
Bertindak sebagai pencucian yang lebih sederhana.
Kandungan : 15 sachets x 11g

Psyllium, Husk, Spinach Powder, Oat Fibre, Soya Powder, Oligosaccharides, Oil Palm Fibre, Apple Fibre, Sweet Corn, Colostrum Milk, Mix Fruit Flavor Powder, Guar Gum, Wheat Grass, Spirulina, Celery, Aloe Vera Powder, Cholorophyll.




CONTOUR GEL - RM35.00
Berfungsi untuk memecahkan lemak dan membantu membuang angin, lendir, angin yang tersumbat serta membantu menurunkan berat badan.




NATTO-K - RM69.90
Sejenis enzim yang dihasilkan dari proses penapaian soya yang diamalkan turun-temurun oleh masyarakat Jepun kerana kelebihannya yang:
  • melancarkan peredaran darah,
  • mengelakkan pembekuan darah terutama bagi pesakit jantung dan strok,
  • mencegah kancer,
  • membantu sistem perkumuhan,
  • menguatkan daya ingatan,
  • mencegah osteoporosis (kereputan tulang),
  • mencantikkan kulit,
  • meningkatkan kesuburan (lelaki/wanita),
  • mengurangkan kandungan kolesterol dalam badan,
  • baik untuk yang menghidapi masalah tekanan darah tinggi.
Kandungan : 30 tablet x 500g

Serbuk beras perang, beras red yeast, serbuk enzim, serbuk nattokinase.






26 January 2011 - email dari dari customer Program Kehamilan Biodex.. Adik Chiro yang telah berkahwin 2 tahun dan tidak pernah hamil.. setelah habis satu set, period beliau lewat 14 hari dan pada 21 March beliau buat pregnancy test dan disahkan HAMIL!!.. Tahniah Chiro.. 



21 January 2011 - pm dari dari customer Program Kehamilan Biodex.. Adik LInd yang mengidap masalah endometriosis mula ambil PKB sejak bulan Oktober 2010 dan setelah habis set ke 2beliau disahkan HAMIL!!.. Tahniah LInd!




terima email perkhabaran gembira dari customer Program Kehamilan Biodex.. Adik Naz mula ambil PKB sejak bulan April dan pada hari email ini diterima - 2 Disember 2010, beliau disahkan HAMIL!!.. Tahniah Naz! Segala yg baik dtg dari Allah.. kita sebagai hamba harus terus berusaha, berdoa dan bertawakal kepadanya..















Terima kasih Kak Ekin Selasa, 9 Jun, 2009 01:52
Daripada: "sar**i salim" 9@yahoo.comThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Kepada: syikin72@yahoo.comThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


Salam Kak Ekin,
Saya nak kongsi pengalaman ambik program PKB ni. Saya dah berkawen lebih kurang 4 tahun lebih. Memandangkan saya duduk jauh² (suami duduk di Kuantan, saya di KL) susah sikitlaa nak mengharap dapat baby. Jumpe jarang² sekali. Jun 2006 saya dapat bertukar ke Kuantan, Alhamdulillah saya pregnant masa bulan november. tapi rezki saya x lama, Jan 2007 saya gugur. kandungan masa tu 4 bulan setengah. Sepanjang mengandung, saya x ada masalah apa², cuma setiap kali doktor scan kandungan, baby x pernah nampak. kantung baby je ada. kantung baby membesar mcm biasa, cuma baby x penah nampak. doktor hairan juga, dia mintak saya rujuk pakar, bila g jumpe pakar, pakar pun kata benda yg sama, baby saya x ada, cuma kantung baby je ada.pakar suruh saya admit untuk D&C. tapi saya x pergi pun sbb tengah sedih masa tu, lepas lebih kurg 3hari, saya turun darah, hari ke3 lepas tu, saya rasa sakit yg amat sgt, x sempat g hsptl, saya dah gugur kat rumah, saya tgk baby saya masa tu, lebih kurg besar tapak tgn, ada mata, tgn, tapi x membentuk sempurna lagi. Saya rasa frust sgt masa tu, tapi saya redha, Allah blum bg saya rezki. Saya kena D&C masa tuh.

Lepas setahun dah gugur, saya rujuk semula pakar (kuantan specialist Hospital). Mula² doktr suruh mkn clomid(ubat subur). lepas tu buat ujian darah untuk tgk samada hormon saya ok ke x. alhamdulillah saya normal. dktor suruh continue makan clomid selama 3bln. Lepas 3 bln saya x pregnant juga, dktr suruh saya buat x-tray, nak tgk samada salur peranakan saya tersumbat ke x. x-tray ni mmg sakit sgt². Bukan mcm x-tray biasa. dktr kena masuk kan alat ikut jln bwh, mcm kita buat PAP Smear. lepas tu dia akan msk kan ubat, ubat tu akan jalan ikut salur peranakan. n dktr akan cepat² ambik x-tray. mmg sakit. menangis saya masa dia x-tray ni. x tahan sakit. tapi disebabkan azam kuat, saya nak zuriat, saya buat juga. result x-tray tu pun sama, saya normal, salur x tersumbat pun. lepas tu, dktr minta suami saya plak buat ujian air mani, dia pun sama, normal je sperm dia. saya bersyukur sbb saya normal jer. maknanya saya ada potensi dan pregnant semula. mungkin cuma blum rezki.

saya still continue ambik clomid atas nasihat dktr. tapi dalam masa yg sama sy g jumpa bidan, buat urutan tradisional. 2 bidan dah saya g, tp masih belum rezki. masa kat ofis, saya surf internet, jumpelaa laman web kak ekin ni, mula² saya makan bidadari, tapi x ada perubahan apa². tapi saya x laa kecewa. setiap org, masalah dan cara penyembuhan berbeza. yang penting usaha. Saya beli pulak PKB. atas nasihat kak ekin, saya ikut aturan yg diberi. saya sebenarnya makan sebln jer, lepas tu saya period, tapi 2hari jer. lepas habis period saya continue, tapi kekdg lupa.. tapi alhamdulillah, rezki saya, bln ni saya lewat period, saya buat urine test, postive. bersyukur pada Allah S.W.T. Suami saya laa org yg paling happy. belum apa² dia dah heboh kat semua kaum keluarga.. hehehe

Terima kasih kak ekin sbb consult saya dengan baik.. dan saya dah berjaya. harap sesiapa yang belum dapat rezki tu, teruslah berusaha dan berdoa. InsyaAllah dapat...




Alhamdulillah.. lagi satu customer Syikin dari forum yg hamil lepas

ambil produk Biodex.. Tahniah ye dik...





***





testimoni terbaru dari chatbox web www.kedai2ekin.com. mesej ini ditulis time syikin offline.. sempat juga save belah paginya..




Photobucket
Bagi mereka yang berada di kawasan berikut, penghantaran terus ke tangan anda dan pembayaran boleh dibuat terus kepada despatch :-

1) KL - Jln Duta, Pusat Bandar Damansara, Bangsar, Jln Raja Chulan, Jln P. Ramlee, Jln Tun Razak, Jln Ampang, Jln Sultan Ismail, Jln Semarak, Jln Raja Laut, Jln Tun Perak, Jln Loke Yew, Jln Tuanku Abdul Rahman, Sentul, Jalan Pahang & kawasan yang sewaktu dengannya.

2) Seluruh Ampang, Kg Pandan, Pandan Indah, Pandan Jaya, Desa Pandan, Taman Shamelin, Tmn Maluri, Keramat, Tmn Melawati, Wangsa Maju dan Setiawangsa

Tambahan :- Penghantaran terus ke tangan anda bagi yang berada di kawasan Batu Caves, Gombak, Kepong, Bukit Jalil, PJ, Kelana Jaya, Damansara boleh dipertimbangkan mengikut syarat yang dipersetujui. Sila hubungi saya untuk maklumat lanjut.
 

`BY HAND DELIVERY%u2019 SEKITAR KL

Setiap kali membuat pesanan, sila berikan butir di bawah.

Nama Penuh :
Alamat Lengkap (pastikan ad orang yang akan menerima pesanan anda) :
No. Telephone / Handphone :
Senarai Lengkap Pesanan Anda. :
No. Ahli DCL / WWN (Jika perlu) :


SILA JANGAN SMS SEBARANG SOAL JAWAB / PESANAN!

Kegagalan anda memberikan info lengkap menyebabkan penghantaran anda akan tertangguh.


Waktu penghantaran adalah antara 11.30 pagi hingga 6 petang, Isnin hingga Jumaat. Penghantar perlu membuat penghantaran ke beberapa tempat, jadi pihak kami tidak dapat memberikan waktu yang tepat penghantaran akan dibuat kepada anda.

Sekiranya bayaran telah dibuat secara online, sila berikan bukti transaksi kepada despatch semasa penghantaran dibuat. Despatch telah diarahkan untuk tidak menyerahkan pesanan anda jika bukti pembayaran diberikan kepada beliau.

Maybank 5122 4005 2263 - Norashikin Mat Jana
CIMB 1228 0065 3095 21 - Norashikin Mat Jana




PESANAN UTK POSLAJU/ SKYNET


Penghantaran akan dibuat selepas bayaran di terima sahaja. Setiap kali buat pesanan, sila berikan butir di bawah. Sekiranya bayaran belum dilakukan, TIDAK PERLU memberikan butiran di bawah.

Sila nyatakan ke Bank / No. Akaun, Jumlah yang anda telah lakukan transaksi.

i) Maybank 5122 4005 2263 - Norashikin Mat Jana
ii) CIMB 1228 0065 3095 21 - Norashikin Mat Jana

Nama Penuh :
Alamat Lengkap (pastikan ada orang yang akan menerima pesanan anda) :
No. Telephone / Handphone :
Senarai Lengkap Pesanan Anda. :
No. Ahli DCL / WWN (jika perlu):

SILA JANGAN SMS SEBARANG SOAL JAWAB / PESANAN!

Kegagalan anda memberikan info lengkap menyebabkan penghantaran anda akan tertangguh.

Jika bank in hari ini, pesanan akan dipostkan hari yang sama jika bayaran dibuat sebelum pukul 2 petang untuk Skynet, 4 petang untuk Poslaju. . Insya Allah esok (sekiranya hari berkerja) u akan terima pesanan.

   Hubungi kami SEKARANG !  



syikin72@gmail.com


Contact form:
 Nama anda :  (required)
 Email :  (required)
 Pesanan / Pertanyaan :  (required)